Mias liv och funderingar

Alla inlägg under april 2012

Av Mia - 25 april 2012 19:52

Mina tankar har börjat att vandra igen och jag har funderat på vad som håller mig kvar i Bjuv egentligen... vad finns kvar för mig här? Vvad är det för mig som får mig att stanna kvar här i Bjuv? Jag vet inte längre. Jag måste säga att jag är så extremt sugen på att flytta någonstans, men vart vet jag inte. Jag skulle vilja börja om på ny kula på ett nytt ställe.. Men vart ska jag då flytta och hur?

Vill jag verkligen bryta upp här där jag känner till typ allt här i Bjuv? Alltså vart man ska gå utan att gå vilse? Vart man ska vända sig vid olika saker. jag vet inte. Men det känns som om det är snart en bra idé att bryta upp här och starta om någon annan stans. Då får jag verkligen en anledning till att börja rensa mer bland mina saker och kanske få något gjort, med tanke på att sakerna bara samlas ju på hög här. (Alltså det som jag hade tänkt och sälja.)


Vad tycker ni att jag ska göra och vad hade ni gjort i min situation? Jag vet inte ut och in men det känns som om jag behöver en ny tillvaro för att kunna starta om och leva mitt liv igen. Att få tillbaka motivationen igen.. men vart och hur?

Av Mia - 23 april 2012 20:30

idag har jag varit flitig. tror jag iaf. har inte haft så mycket att göra, så jag har börjat rensa gardeoroben, men fick sluta då jag insåg att jag inte visste vart jag skulle lägga det som jag ville spara. Ska jag lägga ner det i källaren eller ska de finnas kvar i lägenheten?? Ja de visste jag inte så då lät jag det vara. Har fått "nya" fotografier uppsatta på väggen. Ja de är ju direkt inte nya då det är bilder på mig som liten.. hehehe :P Men fick ju dem för ett par veckor sedan så nya är de ju iaf. Sen så har jag möblerat om på kylskåpet så att det ser med välstädat ut samt kastat de som är för gammalt. (Fråga mig inte varför jag har satt upp gamla kvitton på kylskåpet för. För det vet jag inte ens själv.) 


Sen så fick badrummet sig en dunst med. Kasta gamla schampooflaskor som det bara är lite lite kvar i som bara har stått där inne. Samt att Ronja leker ju med dessa när hon badar. Hon tycker det är roligare att leka med schampooflaskor än badleksaker. Så därför har jag sparat dem, men insåg idag att hon hade över 10 stycken att leka med så där blev det utrensning med.


Nybäddad säng och damsugning i sovrummet. (Dammsugaren fick en ny dammsugarpåse med, för dom hittade jag i gardeoroben. Så det är tydligen bra att rensa ibland.)


Min fråga till er: Vad gör ni med allt som ni inte vill ha kvar längre? Kastar ni det fast det är helt? Eller ger ni bort det någonstans? Snälla ge mig lite tips på vad jag ska göra med vissa saker, jag vill inte kasta eftersom det fortfarande är helt och jag kan inte lägga ut de på blocket eftersom jag inte har abbonemang på mobilen och ja vill inte gå back för att bli av med saker..

Av Mia - 21 april 2012 07:00

♥ Grattis pappa på födelsedagen! Tyvärr så är du inte med oss idag, men jag hoppas att du firar din dag ordentligt vart du än är. Saknaden efter dig är fortfarande stor! ♥



Idag är en tung dag då det är pappas födelsedag men tyvärr så finns han inte med oss längre. Jag tror dock att han ändå finns med oss och busar med oss. Att någon gång under dagen så kommer han på något sätt attvisa att han är med oss fortfarande och visar att han vakar över oss så att inget händer. Så nu kommer automatiskt nästa fråga: Så vad kommer att hända idag?


Ja det återstår ju att se...



 

Saknar dig ska du veta. 

Av Mia - 20 april 2012 00:30

Det har varit några som har ringt under veckan för att säga att de har sett Smulan men det är enbart EN som har lett till att jag fått träffa katten ifråga och det var inte ens en svartt katt utan det var en chokladbrun katt, men visst jag kan förstå henne varför hon trodde att det var min katt då den katten hade svart huvud och hade identiskt huvud och ansiktsform som Smulan, men där slutade likheterna.


Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera min blogg nu sen påsk tror jag att det var. Men det är för att det är så otroligt mycket som händer i mitt liv just nu och jag känner att jag nu bara vill sätta ned foten och skrika stopp nu räcker det för mer orkar jag inte. Men som alltid så fogar jag mig och går med strömmen fast hela min kropp skriker men säg något för i h*lvete! Men är jag så feg att jag inte vågar säga något så får jag stå mitt kast.

Ja mina kompisar har fått tagit mitt dåliga humör ett X antal ggr och det är ju verkligen inte rätt emot dom, Men ni ska veta att jag är extremt tacksam att jag har er som vänner samt att ni orkar stå ut med mig fast jag är som jag är! Tack!


Jag vill så mycket, men kan så lite. Så hur ska jag göra? I vilken ände ska jag ta tag i mitt liv? Varför är det så att ALLT måste komma på en och samma gång? Varför kan man inte få en lugn stund någon gång? Nä, det ska ALLTID vara något j*vla skit som ska hända.


Ja jag vet att detta inlägg är negativt men det är mina känslor som ska i "fokus" på denna blogg och det är mitt sätt att ventelera det som jag känner att jag behöver. Det kanske är så att jag behöver få mitt skrivade igång kickat igen så att jag kan få mina känslor ut. Få vad jag menar ut och hur jag tycker och tänker? Jag vet inte.. Nu ska eller rättare sagt MÅSTE jag fortsätta skriva på mitt prov igen. GAH! Lite smått panik ang. det. JA!!!! Men tack Moa för att du förklarade vad lärarna menade med provet eftersom jag satt ganska länge med att enbart förstå intruktionerna och sen ringde du och förklarade för mig så jag förstod. Evigt tacksam :D


XOXO

Av Mia - 16 april 2012 18:14

Ja nu är det en gammal bild som jag tog när jag var på resa. Så min fråga är: Kan ni gissa vart denna skylt finns i vårt avlånga Sverige?


 

Av Mia - 10 april 2012 18:00

    



Smulan försvann ifrån Östergatan i Bjuv den 9/4 runt 21:00. Hon har inget halsband och ingen id-märkning, eller är kastrerad. (Det skulle jag ha gjort snart då hon har varit för ung tidigare och p.g.a en resa) Ser ni katten eller vet vart hon finns HÖR AV ER!!!


Smulan är en innekatt så hon kanske är rädd och skygg ute i det nya, kan ni få tag i henne så ta henne annars ring och berätta vart ni har sett henne!


Med vänlig hälsning Maria 0722039864

Av Mia - 1 april 2012 22:10

Nu är jag tillbaka i Skåne. med feber och lite annat skit med skulle jag tro.. hehhe.. Nä fortsätta plugga idag och sen sova. Helt slut och pallar inte tänka. :/


Så detta är ett extremt kort inlägg..


XOXO

Omröstning

Skulle ni vilja läsa mer om mitt liv o mina tankar eller ha mer bild inlägg?
 Text
 Bilder
 Annat: Skriv som kommentar på de sista inlägget så jag vet hur ni tänker tack :)

Presentation


Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg.

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kategorier

Tidigare år

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards