Mias liv och funderingar

Alla inlägg under oktober 2012

Av Mia - 5 oktober 2012 16:13

Fått lite gjort idag iaf och nu ska de sista göras innan Ronja kommer.

Dammsugit lägenheten igen.: De märks att man har kattungar som verkligen DRAR fram allt skit samt en gammelkatt som fäller så de skriker om det. Tvätta golvena gör jag efter Ronja kommit och somnat. Så har jag ngt att se fram emot.. haha.. (not)


Sen så ska jag nu bädda rent Ronjas säng och fram tills dess att hon kommer så ska jag läsa i en skolbok.. Inte så kul.. de känns bara som om de är mer och mer och mer som ska läsas även fast man bara läser och läser och läser hela tiden.. 


Idag var min VFUkompis Sara här och vi satt och brainstormade lite om vad vi ska göra ev. på VFUn. Men de är inte så lätt att veta när man inte har ngn anning om hur mycket tid man får eller vart barnens kunskaper redan ligger. *suck* Så nu blir att läsa fram tills dess att vi har besökt skolan och därefter ta beslut och så vidare utifrån vad vi har fått reda på..


Nä hinner inte skriva mer nu. Måste fortsätta.. *fullt upp*


Jo förresten så kommer min tunisiska virknål snart. Den är postad idag så kanske måndag eller tisdag är den här så att man kan börja på en beställning.. wihoo.. Vad då fritid? ;) 

Av Mia - 4 oktober 2012 20:21

Detta har jag hunnit med att virka idag:


Kattleksak:

 


Och för att kunna göra denna så plockade jagh kastanjer idag:

 


Sen ett försök till att göra en lampa till ett dockhus. Dock är jag inte nöjd.. men men..


 

Av Mia - 4 oktober 2012 20:18

Klickade två bilder på den underbara solnedgången. :)


   

Av Mia - 4 oktober 2012 14:05

Kom aldrig iväg till skolan imorse. hade så j*vla ont i magen (Nej ingen mens värk) och dessutom feber. Känner att jag har febern kvar men att jag måste göra saker här hemma nu så nu tar jag tag i det. Ska sälja av en massa saker. (jag vet att jag har sagt de tidigare. Men nu ska de bli av! För nu har jag hittat en sida på FB så jag kan säja.. wohoo.. :) Så nu blir de att fota och lägga upp.. Märke att jag måste dammsuga igen idag men de gör jag inte förrän jag har plockat färdigt och dammsugit här..

'

XOXO

Av Mia - 3 oktober 2012 20:42

Herregud denna dag har gått i ett. Nu äntligen så ska jag sätta mig ned för att ta det lugnt.

Dagen började idag med skola och direkt därifrån för att åka till hbg för att hämta mina linser. Sen en promenad ifrån Kullagågatan till Stattena. De var drygt med tanke på att de är en j*vla lååååååååååååååång backe upp. Sen bussen därifrån för att åka till Väla för att jag tänkte köpa fyllnadsmaterial så jag kan göra en figur eller dylikt till ronja, men reflex i. :) Vad ja ska göra har jag inte kommit på än dock.. :/


Hem. Vända i dörren. Ner och tvätta vidare till affären för att skicka babyfilten samt att hämta ut ett nytt paket.. För er som inte kommer ihåg filten så lägger ja in en bild här:

 


Det nya paketet bestod utav garnen som jag har beställt så nu antar jag att IKKA blev glad ;)


 


Diskade, dammsög och insåg att jag behöver tvätta golvet. men de tar jag imorgon istället. plockat iordning i allmänhet i lägenheten. (De bestod mest i att gömma allt i lådor samt gardeorob. ;)) Ärlig? jajamensan.. hahaha...

Sen ner i tvättstugan igen hämtade upp all tvätt och hängde upp det här. Så nu behöver jag en tvättställning känner jag. Någon snäll människa som kan köpa en ifrån Ikea och komma till mig? *blink blink* Så just nu så ser jag all tvätt hänga där de får plats.. o de är inget kul..


Jag har hunnit läst allt som jag hade tänkt läsa idag. De hann jag redan på tåget så jag började att läsa mer än det eftersom jag hade tråkigt. :P Så jag känner mig duktig.. hehe.. Ska se om jag kan läsa färdigt artikeln innan jag lägger mig..


Zötnos ligger och tittar på tv. :p 

 


Znäckan som var nyfiken på all garn. (Vill bara påpeka att hon fick endast vara kvar medan jag fotade och de gick på  ca 2 sek)


 

Av Mia - 2 oktober 2012 23:23

dagen blev verkligen inte som jag hade tänkt mig. men jag pluggade iaf på tåget idag *lite stolt över mig sj*. Men när jag kom hem så råkade jag totalt däcka på soffan. Hade tänkt vila en timma och titta på tv innan jag satte gång de som jag hade bestämt att jag skulle göra.. Ja tjena.. typ 2 timmar senare vaknade jag.. vaknade halv 8.. kul.. nope.. 


så nu har jag iaf läst färdigt EN sak utav två som jag hade tänkt göra idag.. Men ska läsa lite till innan jag lägger mig. så de blir ett snabbt inlägg idag.. bloggplatsen har strulat hela tiden iaf. De var lixom inte förrän nu som jag kom ens in pås idan och nu känner jag bara att tiden rinner iväg...



Men jag lever iaf så ni vet om det.. Alla inlägg som jag hade tänkt skriva idag ska jag försöka att hinna med att skriva imorgon. Men vem vet.. man kanske inte ens har motivation då.. idag har jag det efter flera dagar "bloggtorka" men då fungerar inte tekniken.. Kul..


Jaja.. Go  natt allesammans och ha en fortsatt trevlig tisdag!

Av Mia - 2 oktober 2012 06:41

Varför är de så att när klockan ringer (oavsett tidpunkt) så är det just då som man sover som skönast? Jag tittade på klockan förut och bara kände.. - Du måste verkligen skämta nu med mig. DET kan INTE vara dags REDAN att gå upp.. Men tydligen så kunde det vara så.. Suck.. Men morgonpigg som jag är så studsade jag upp ur sängen med ett leende..

Det enda som fick upp mig var tanken på lunchen idag.. *Mums* de blir kålpudding.. :D:D


Nu ska jag iaf göra iordning mig de sista inför skolan.. Jag ahr iaf duschat.. Man fy vad kallt de är på mornarna nu.. *brr* Hur varmt man än duschat för att få upp värmen så börjar man ju att frysa ändå på grund utav att man ska ju ut ur duschen och på den lilla stunden så är jag iskall igen..


XOXO


 

Av Mia - 1 oktober 2012 22:52

Har bara lekt lite med kameran idag för att testa lite olika inställningar och här kommer några bilder iaf..



                     



Omröstning

Skulle ni vilja läsa mer om mitt liv o mina tankar eller ha mer bild inlägg?
 Text
 Bilder
 Annat: Skriv som kommentar på de sista inlägget så jag vet hur ni tänker tack :)

Presentation


Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg.

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kategorier

Tidigare år

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards