Mias liv och funderingar

Alla inlägg under augusti 2012

Av Mia - 5 augusti 2012 10:35

 


Så fråga på nu då. Svarar på ALLA frågor ikväll :) 

Av Mia - 5 augusti 2012 00:25

Nu ska de verkligen fundera! 


Håll till godo. Ressten kommer när jag orkar att fixa de andra IMORGON. För nu blir de att sova ;)


BMI

Av Mia - 4 augusti 2012 15:55

 

Av Mia - 4 augusti 2012 13:01

Idag så är kattungarna precis 1 månad gamla och hur goa och underbara som helt. Dock var det meningen med något helt annat när jag skrev detta inlägg men det fungerade inte. *suck*  Hade gjort en film på kattungehonan och lagt upp. Men allt som verkar fungera är ljudet och de är ju inget kul att bara lyssna på de.. *suck* Får se om jag kan ta tag i det imorgon ist..

Av Mia - 4 augusti 2012 13:00

Dagens garv!


 

Av Mia - 4 augusti 2012 07:00

 Här kommer en liten film på Smulan (då dräktig) när vi är ute och går :) 





  

Av Mia - 3 augusti 2012 23:30

Nu har jag ändrat dagens lite. Det kommer fortfarande att finnas en kategori som heter det. Men numera så finns det i vänsterspalten:


Dagens ordspråk "Om en blind leder en blind, så faller de båda i gropen."

Dagens gåta "På vilka ben finns inget kött?" Svaret finns under där i vänsterspalten ;)

Dagens raggningsreplik "Hej, jag heter [ditt namn]. Kom ihåg det, för de kommer du att skrika i natt."

Dagens citat "Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter."


och dom kommer att uppdateras varje dag. Så kika in på det om ni inte har så mycket annat att göra vet jag ;) 

Ibland när jag finner ngn extremt rolig/bra så kommer även dessa att läggas upp  i ett inlägg så att jag kommer att ha dessa kvar :)

Av Mia - 3 augusti 2012 23:18

Haft sjukt mycket idag... skriver bara en liten del utav det eftersom jag orkar inte att skriva så mycket.. Ska sova snart...


Dagen började idag av att jag vaknade av ett illvrål i örat.. (Ronja) Det hade råkat skett en olycka i sängen och Ronja blev väl rädd eller ngt. Men iaf.. Upp duscha henne.. Bädda rent säng.. Fråga om Ronja var hungrig, men hon ville vänta lite tills hon vaknat så jag gick ut och tog nästa cigg och där väntade sig nästa illvrål... Sen skrik "SMMMUUUULLLLLLAAAANNNN" och till sista "MAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAA". Rusade in och frågade vart hon var in i köket där hon var och grät... Det visade sig att Smulan hade tagit en bullpåse, dragit ned den på golvet och hade slitit sönder plastpåsen och sen ätit bullarna.. (En som gillade dom tydligen   ) Bara att börja städa typ. Bullsmulor överallt i köket...


Sen städning av hela lägenhet samt att Ronja ville bada så de fick hon. :) Hon "målade" en pall ute på balkongen och var överlycklig över detta. Sen så kom Sandra och vi fikade sen hjälpte hon mig med att säkra kattungeinhängnaden. Kattungarna är inte ens 1 månad gamla och redan utbrytningskungar typ. Sandra hann knappt lämna lägenheten så kom Thomas med familj. Lite mer fika samt att Ronja fick en lekkompis. (lekte med lera så de var bara att börja städa igen efter hon hade lagt sig)

Jag Thomas och Jeanette satt ute på balkongen och Thomas hade lagt en bit utav bullen på bordet och gissa vad som hände då?!??! Smulan sträckte upp sig och drog ned resterande av bullen och började att äta.    Och Sussie med. Öhh.. Det verkar ju som om de aldrig får mat på detta stället. (Ska bara säga då att de har fri tillgång på torrfoder samt att jag stödfodrar just nu med blötfoder med tanke på kattungarna) 


Så nu är jag färdig med alla måsten iaf. Bortsett ifrån disken, men de orkar jag inte just nu.. + att de är mest bara kaffemuggar och glas så de kan jag ta imorgon ist.. 


XOXO

Omröstning

Skulle ni vilja läsa mer om mitt liv o mina tankar eller ha mer bild inlägg?
 Text
 Bilder
 Annat: Skriv som kommentar på de sista inlägget så jag vet hur ni tänker tack :)

Presentation


Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg.

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kategorier

Tidigare år

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards